Di Beach Resort Greatest Tapi.


Semalam, sedang aku kawan pekan, ada seorang 'macha' bercerita that is sambil that is datang sebuah kisah aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Jeff john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Mary dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).
2016-11-21 / Posted in